10.39 Kitas vaisių ir daržovių perdirbimas ir konservavimas
Į šią klasę įeina: - maisto produktų, daugiausiai susidedančių iš vaisių, uogų ir daržovių, išskyrus sušaldytus ar konservuotus gatavus patiekalus, gamyba - vaisių, uogų, riešutų ar daržovių apdorojimas: šaldymas, džiovinimas, mirkymas aliejuje ar acte, konservavimas sandarioje taroje ir kt. - maisto produktų iš vaisių, uogų ir daržovių gamyba - džemų, marmeladų ir drebučių gamyba - riešutų kepinimas - valgių ir pastų iš riešutų gamyba
Į šią klasę taip pat įeina: - greitai gendančio, paruošto iš vaisių, uogų ir daržovių maisto, tokio kaip -- supakuotos salotos, mišrainės -- nuvalytos ar supjaustytos daržovės -- tofu (sojos varškė) gamyba