Oficialus pavadinimas: VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras

VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras Įmonės kodas 306998822

Adresas
Anykščiai, Kęstučio g. 27, LT-29131
Įmonės tipas
Viešoji įstaiga
Įmonė įkurta
2024-09-25 (prieš 3 savaites)

Informacijos šaltinis

VĮ Registrų centras. Informacija apie PVM kodus - VMI. EVRK2 - Lietuvos statistikos departamentas. Transportas - VĮ Regitra.
Registrų Centras Sodra VMI LSD REGITRA

Susipažindami ir naudodami 4W.lt viešinamus įmonių vadovų/akcininkų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.

VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras įmonės kodas, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras kodas 306998822, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras rekvizitai, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras įmonės adresas, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras įmonės duomenys, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras balansas, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras finansai, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras darbuotojai, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras telefonas, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras banko sąskaita, VšĮ Lėlių terapijos ir psichologinio konsultavimo centras vadovas direktorius,
Į viršų