Oficialus pavadinimas: Food haus, UAB

Food haus, UAB Įmonės kodas 306111284

Food haus, UAB PVM kodas LT100015457418 nuo 2022-11-24 (prieš 2 metus)

Apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos

Pastaba: Kas mėnesį teikiami įmonės duomenys

Įmonėje Food haus, UAB (draudėjo kodas 3989941, mokesčių mokėtojo kodas 306111284) VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBOS (Sodra) duomenimis:

Įmonėje Food haus, UAB:

Food haus, UAB (306111284) apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos
Laikotarpis Darbuotojai (apdraustųjų skaičius) Vidutinis atlyginimas Valstybinio socialinio draudimo Įmokų suma
2025-09 34 1,619 12,768
2025-08 36 1,535 12,834
2025-07 33 1,670 12,801
2025-06 34 1,445 11,396
2025-05 33 1,628 12,554
2025-04 33 1,480 11,398
2025-03 32 1,517 11,356
2025-02 31 1,560 11,327
2025-01 33 1,513 11,689
2024-12 31 1,621 11,762
2024-11 32 1,467 10,910
2024-10 35 1,305 10,537
2024-09 32 1,238 9,066
2024-08 29 1,354 9,064
2024-07 27 1,403 8,712
2024-06 30 1,280 8,737
2024-05 31 1,194 8,428
2024-04 25 1,256 7,151
2024-03 24 1,262 6,927
2024-02 24 1,324 7,202
2024-01 25 1,268 7,167
2023-12 25 1,144 6,466
2023-11 25 1,234 7,021
2023-10 24 1,284 7,068
2023-09 25 1,177 6,787
2023-08 23 1,294 6,995
2023-07 22 1,176 6,027
2023-06 22 1,168 5,966
2023-05 2 - -
2023-04 1 - -
2023-03 1 - -
2023-02 1 - -
2023-01 1 - -
2022-12 1 - -
2022-11 1 - -
2022-10 1 - -
2022-09 1 - -
2022-08 1 - -
Apdraustieji darbuotojai yra fiziniai asmenys, apie kurių valstybinio socialinio draudimo pradžią yra pateiktas pranešimas VSDFV.

Informacijos šaltinis

VĮ Registrų centras. Informacija apie PVM kodus - VMI. EVRK2 - Lietuvos statistikos departamentas. Transportas - VĮ Regitra.
Registrų Centras Sodra VMI LSD REGITRA

Susipažindami ir naudodami 4W.lt viešinamus įmonių vadovų/akcininkų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.

Į viršų