Apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos
Pastaba: Kas mėnesį teikiami įmonės duomenys
Įmonėje Kitchen obsession, UAB (draudėjo kodas 3948755, mokesčių mokėtojo kodas 306048656) VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBOS (Sodra) duomenimis 2024-12 mėnesio gale dirbo 3 darbuotojai (apdraustieji).
Kitchen obsession, UAB (306048656) apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos
Laikotarpis
|
Darbuotojai
(apdraustųjų skaičius)
|
Vidutinis atlyginimas
|
Valstybinio socialinio draudimo
Įmokų suma
|
2024-12
|
3
|
-
|
-
|
2024-11
|
3
|
-
|
-
|
2024-10
|
4
|
1,052
|
985
|
2024-09
|
5
|
1,802
|
2,045
|
2024-08
|
4
|
1,637
|
1,524
|
2024-07
|
3
|
-
|
-
|
2024-06
|
4
|
1,465
|
1,370
|
2024-05
|
4
|
1,510
|
1,408
|
2024-04
|
4
|
1,305
|
1,231
|
2024-03
|
4
|
1,108
|
1,033
|
2024-02
|
4
|
1,023
|
959
|
2024-01
|
4
|
1,024
|
963
|
2023-12
|
4
|
1,341
|
1,250
|
2023-11
|
4
|
1,188
|
1,116
|
2023-10
|
4
|
1,214
|
1,144
|
2023-09
|
4
|
1,316
|
1,231
|
2023-08
|
4
|
1,434
|
1,334
|
2023-07
|
4
|
1,405
|
1,308
|
2023-06
|
4
|
1,462
|
1,359
|
2023-05
|
4
|
1,260
|
1,171
|
2023-04
|
3
|
-
|
-
|
2023-03
|
4
|
928
|
863
|
2023-02
|
4
|
1,325
|
1,244
|
2023-01
|
4
|
1,442
|
1,350
|
2022-12
|
4
|
1,401
|
1,339
|
2022-11
|
4
|
1,003
|
950
|
2022-10
|
4
|
1,188
|
1,129
|
2022-09
|
4
|
1,266
|
1,205
|
2022-08
|
4
|
1,352
|
1,289
|
2022-07
|
4
|
1,549
|
1,479
|
2022-06
|
4
|
1,274
|
1,212
|
2022-05
|
4
|
1,210
|
1,160
|
2022-04
|
1
|
-
|
-
|
Apdraustieji darbuotojai yra fiziniai asmenys, apie kurių valstybinio socialinio draudimo pradžią yra pateiktas pranešimas VSDFV.
Informacijos šaltinis
VĮ Registrų centras. Informacija apie PVM kodus - VMI. EVRK2 - Lietuvos statistikos departamentas. Transportas - VĮ Regitra.
Susipažindami ir naudodami 4W.lt viešinamus įmonių vadovų/akcininkų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.