Oficialus pavadinimas: Kitchen obsession, UAB

Kitchen obsession, UAB Įmonės kodas 306048656

Kitchen obsession, UAB PVM kodas LT100015125017 nuo 2022-07-21 (prieš 2 metus)

Apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos

Įmonėje Kitchen obsession, UAB (draudėjo kodas 3948755, mokesčių mokėtojo kodas 306048656) VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBOS (Sodra) duomenimis 2024-09 mėnesio gale dirbo 5 darbuotojai (apdraustieji).

Kitchen obsession, UAB (306048656) apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos
Laikotarpis Darbuotojai (apdraustųjų skaičius) Vidutinis atlyginimas Valstybinio socialinio draudimo Įmokų suma
2024-09 5 1,802 2,045
2024-08 4 1,637 1,524
2024-07 3 - -
2024-06 4 1,465 1,370
2024-05 4 1,510 1,408
2024-04 4 1,305 1,231
2024-03 4 1,108 1,033
2024-02 4 1,023 959
2024-01 4 1,024 963
2023-12 4 1,341 1,250
2023-11 4 1,188 1,116
2023-10 4 1,214 1,144
2023-09 4 1,316 1,231
2023-08 4 1,434 1,334
2023-07 4 1,405 1,308
2023-06 4 1,462 1,359
2023-05 4 1,260 1,171
2023-04 3 - -
2023-03 4 928 863
2023-02 4 1,325 1,244
2023-01 4 1,442 1,350
2022-12 4 1,401 1,339
2022-11 4 1,003 950
2022-10 4 1,188 1,129
2022-09 4 1,266 1,205
2022-08 4 1,352 1,289
2022-07 4 1,549 1,479
2022-06 4 1,274 1,212
2022-05 4 1,210 1,160
2022-04 1 - -
Apdraustieji darbuotojai yra fiziniai asmenys, apie kurių valstybinio socialinio draudimo pradžią yra pateiktas pranešimas VSDFV.

Informacijos šaltinis

VĮ Registrų centras. Informacija apie PVM kodus - VMI. EVRK2 - Lietuvos statistikos departamentas. Transportas - VĮ Regitra.
Registrų Centras Sodra VMI LSD REGITRA

Susipažindami ir naudodami 4W.lt viešinamus įmonių vadovų/akcininkų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.

Į viršų