Oficialus pavadinimas: Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras

Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras Įmonės kodas 305153939

Adresas
Šalčininkų r. sav., Eišiškės, Ąžuolų g. 3, LT-17174
Įmonės tipas
Biudžetinė įstaiga
Įmonė įkurta
2019-05-06 (prieš 5 metus)
Darbuotojai (apdraustųjų skaičius)
(2024-03)
17 darbuotojai
Vidutinis atlyginimas
(2024-03)
963
Ekonominės veiklos rūšis
842000 - Bendruomenei teikiamų paslaugų užtikrinimas (kitos įmonės užsiimančios 842000 veikla)
Į šią grupę įeina užsienio reikalų, gynybos, viešosios tvarkos ir saugumo veikla.

Informacijos šaltinis

VĮ Registrų centras. Informacija apie PVM kodus - VMI. EVRK2 - Lietuvos statistikos departamentas. Transportas - VĮ Regitra.
Registrų Centras Sodra VMI LSD REGITRA

Susipažindami ir naudodami 4W.lt viešinamus įmonių vadovų/akcininkų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.

Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras įmonės kodas, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras kodas 305153939, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras rekvizitai, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras įmonės adresas, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras įmonės duomenys, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras balansas, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras finansai, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras darbuotojai, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras telefonas, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras banko sąskaita, Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras vadovas direktorius,
Į viršų