Oficialus pavadinimas: The Meat Point, UAB

The Meat Point, UAB Įmonės kodas 302754532

The Meat Point, UAB PVM kodas LT100006799817 nuo 2012-04-26 (prieš 12 metų)

Apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos

Pastaba: Kas mėnesį teikiami įmonės duomenys

Įmonėje The Meat Point, UAB (draudėjo kodas 2150282, mokesčių mokėtojo kodas 302754532) VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBOS (Sodra) duomenimis 2023-10 mėnesio gale dirbo 3 darbuotojai (apdraustieji).

The Meat Point, UAB (302754532) apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos
Laikotarpis Darbuotojai (apdraustųjų skaičius) Vidutinis atlyginimas Valstybinio socialinio draudimo Įmokų suma
2023-10 3 - -
2023-09 10 3,535 8,275
2023-06 11 1,472 3,832
2023-05 11 1,348 3,525
2023-04 12 1,544 4,311
2023-03 13 1,314 3,994
2023-02 13 1,525 4,726
2023-01 15 1,210 4,326
2022-12 16 4,732 18,060
2022-11 15 1,620 5,795
2022-10 14 1,338 4,451
2022-09 14 1,542 5,194
2022-08 14 1,315 4,416
2022-07 14 1,415 4,785
2022-06 14 1,516 5,095
2022-05 14 1,431 4,810
2022-04 14 1,473 4,954
2022-03 14 1,353 4,542
2022-02 17 1,440 5,824
2022-01 16 1,117 4,241
2021-12 16 4,205 15,927
2021-11 16 1,523 5,783
2021-10 15 1,272 4,514
2021-09 14 1,269 4,198
2021-08 14 1,345 4,461
2021-07 14 1,220 4,066
2021-06 14 1,239 4,115
2021-05 13 1,253 3,873
2021-04 13 1,252 3,881
2021-03 13 1,286 3,974
2021-02 13 1,020 3,165
2021-01 13 998 3,098
Apdraustieji darbuotojai yra fiziniai asmenys, apie kurių valstybinio socialinio draudimo pradžią yra pateiktas pranešimas VSDFV.

Informacijos šaltinis

VĮ Registrų centras. Informacija apie PVM kodus - VMI. EVRK2 - Lietuvos statistikos departamentas. Transportas - VĮ Regitra.
Registrų Centras Sodra VMI LSD REGITRA

Susipažindami ir naudodami 4W.lt viešinamus įmonių vadovų/akcininkų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.

Į viršų