Oficialus pavadinimas: MBA FOOD, UAB

MBA FOOD, UAB Įmonės kodas 302720163

MBA FOOD, UAB PVM kodas LT100006709317 nuo 2012-03-14 (prieš 12 metų)

Apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos

Įmonėje MBA FOOD, UAB (draudėjo kodas 2142853, mokesčių mokėtojo kodas 302720163) VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBOS (Sodra) duomenimis 2024-03 mėnesio gale dirbo 8 darbuotojai (apdraustieji).

MBA FOOD, UAB (302720163) apdraustųjų darbuotojų skaičius, Valstybinio socialinio draudimo įmokų sumos
Laikotarpis Darbuotojai (apdraustųjų skaičius) Vidutinis atlyginimas Valstybinio socialinio draudimo Įmokų suma
2024-03 8 1,224 2,310
2024-02 7 1,222 2,010
2024-01 8 1,019 1,911
2023-12 7 1,124 1,871
2023-11 7 1,093 1,818
2023-10 7 1,096 1,823
2023-09 7 1,079 1,795
2023-08 7 1,078 1,793
2023-07 7 1,075 1,787
2023-06 7 1,091 1,815
2023-05 8 991 1,885
2023-04 7 964 1,599
2023-03 7 992 1,647
2023-02 7 1,033 1,716
2023-01 7 1,047 1,740
2022-12 8 956 1,814
2022-11 8 941 1,785
2022-10 8 885 1,676
2022-09 7 1,035 1,719
2022-08 7 1,039 1,725
2022-07 8 938 1,780
2022-06 8 860 1,628
2022-05 7 917 1,517
2022-04 7 917 1,517
2022-03 6 958 1,354
2022-02 7 735 1,209
2022-01 7 878 1,459
2021-12 8 872 1,644
2021-11 7 961 1,587
2021-10 7 961 1,587
2021-09 7 912 1,504
2021-08 7 650 1,072
2021-07 7 631 1,049
2021-06 7 631 1,049
2021-05 7 631 1,049
2021-04 7 631 1,044
2021-03 7 579 961
2021-02 7 578 959
2021-01 7 650 1,077
Apdraustieji darbuotojai yra fiziniai asmenys, apie kurių valstybinio socialinio draudimo pradžią yra pateiktas pranešimas VSDFV.

Informacijos šaltinis

VĮ Registrų centras. Informacija apie PVM kodus - VMI. EVRK2 - Lietuvos statistikos departamentas. Transportas - VĮ Regitra.
Registrų Centras Sodra VMI LSD REGITRA

Susipažindami ir naudodami 4W.lt viešinamus įmonių vadovų/akcininkų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.

Į viršų